Διαδικτυακό Σεμινάριο: «Κορωνοϊός και Τηλε-υγεία στην πρώιμη Παρέμβαση» την Τετάρτη 22/04/2020

 

Με χαρά και ενσυναίσθηση για τα νέα δεδομένα, ως Δίκτυο αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση δωρεάν Διαδικτυακού Σεμιναρίου με θέμα:

 

«Κορωνοϊός και Τηλε-υγεία στην πρώιμη Παρέμβαση».

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την

Τετάρτη 22/04/2020 και ώρες 06.30-08.30 μμ.

 

Εισηγητές :
  1. Χαμάουι Μαίρη, Δούλα Αντωνία -Ομάδα Πρώιμης Παρέμβασης και Προσχολικής Ηλικίας – Διαγνωστική και Θεραπευτική Μονάδα για το Παιδί “Σπύρος Δοξιάδης”:
    «Μένουμε σπίτι – Πρώιμη Παρέμβαση μέσω τηλεδιάσκεψης»
  2. Κουτουμάνος Άγγελος –Κοινωνικός Λειτουργός, ιδρυτής του ιστότοπου NOESI.GR,  Σπυρίδωνος Ελπίδα – Ψυχοθεραπεύτρια και Κοινωνιολόγος:
    «Ψηφιακή Αλλελεγγύη: Συνεργατικές ομάδες επαγγελματιών για την εξ αποστάσεως υποστήριξη ατόμων και οικογενειών εν μέσω της πανδημίας (COVID-19)»

 

Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί σε διαδικτυακή συνάντηση στην πλατφόρμα “Meet NOESI.gr που παρέχεται δωρεάν στο πλαίσιο της ψηφιακής αλληλεγγύης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας.

 

Πληροφορίες για τη συμμετοχή σας:
  • Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.meet.noesi.gr και χρησιμοποιήστε τον κωδικό ihkkbbbyby για να τη συμμετοχή σας.

   Ελάτε στη συνάντηση 5 λεπτά νωρίτερα, ώστε να μπορέσετε να ρυθμίσετε το ήχο και την εικόνα σας, αν θέλετε. Ξεκινάμε στις 6:30 μ.μ.

 

Τεχνικές οδηγίες:

Αν χρησιμοποιήσετε Η/Υ για να συνδεθείτε στη συνάντηση (Σεμινάριο) δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε καμία εφαρμογή.

Αν χρησιμοποιήσετε κινητό smartphone ή tablet ίσως σας ζητηθεί να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Meet της Google. Είναι μικρή σε όγκο, εύκολη στη χρήση και ενεργοποιείται αυτόματα μόλις πατήσετε στον σύνδεσμο για να συνδεθείτε στη συνάντηση (Σεμινάριο).

Χρειάζεται να έχετε πρόσβαση στο internet.

  • Αν η σύνδεσή σας στο internet είναι πολύ αργή, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε την κάμερά σας.
  • Αν για κάποιο λόγο η σύνδεσή σας διακοπεί, μπορείτε να επιστρέψετε στο Σεμινάριο, πατώντας το πλήκτρο Rejoin ή Επανασύνδεση όσο είστε ακόμη στην πλατφόρμα ή πληκτρολογώντας www.meet.noesi.gr και τον κωδικό ihkkbbbyby.
  • Μπορεί να σας είναι χρήσιμο, να τα έχετε σημειώσει τον κωδικό και τη διεύθυνση της πλατφόρμας σε ένα χαρτί για ευκολία.